Äitien kertomuksia lastensa kuolemasta

En osaa käyttää oikeita hakusanoja, jotta saisin vertaisteni kertomuksia esiin netin syövereistä. Tässä kuitenkin kerättynä niitä muutamia linkkejä, joita olen onnistunut löytämään. Jos näitä minun kirjoituksiani joku lukee ja tietää näitä vinkkejä/linkkejä lisää, niin otan kiitollisuudella vastaan.

Tämän kertomuksen olen lukenut useasti vuoden kuluessa. Aina se saa kyyneleet silmiini kauneudellaan. Reetan kuolema on niin koruttoman hienosti kerrottu tässä jutussa. Toivon niin kovasti, että kun pojan kuoleman hetki koittaa, hänkin saisi kuolla minun käsivarsilleni.
Reetan tarina Ylen uutisissa ja hänen äitinsä blogi.

Peetun äidin blogin nimi on Kohtahelpottaa.

Danielin äidin blogin nimi on Tähdenlennon jälkeen. 

Ronjan kuolemasta löytyy tekstiä Terhokodin sivuilta.

Tässä jutussa löytyy kuvausta saksalaisesta lasten saattohoitokodista. Suomessa ei ole yhtäkään tällaista olemassa. Miksikähän?

Tässä on juttua siitä, miten lapsen kanssa pitäisi kohdata se tosiasia, että lapsi kuolee.

Tässä lääkärilehdessä ollut kirjoitus hyvästä saattohoidosta.

Ja kaiken tämän keskellä olemme me ja poika. Tällä hetkellä peläten sitä, että isän saama flunssa tarttuu meihin muihin ja Voicen livelähetys jää meiltä kokematta. Tai kääntäen toivoen, että ei tartu ja pääsemme suunnitellusti menemään. Se olisi pojan suuri unelmien täyttymys.

Tänään on jälleen katedrin hoitopäivä. 

1 kommentti:

  1. Muutama blogi, jotka tiedän lisäksi: Tästä kaikesta, Unelmana onni, Terkuin Ninni, Ainutlaatuinen Amanda, Valon vaiheet. Linkkejä en valitettavasti pysty tässä lisäämään, mutta ehkä Google löytää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Se julkaistaan, kun olen sen tarkistanut.

Suositut tekstit