Hyvän alkuviikon jälkeen takapakki

Meillä oli mukavia päiviä. Poika jaksoi soitella rumpuja ja tehdä omia videoitaan. Kävimme uimarannalla kahlailemassa ja kiikkumassa. Kävimme jäätelöllä Laukontorilla. Katselimme elokuvia ja jalkapallo-otteluita.

Pojan vointi oli oikein hyvä. Oli jopa päivä, jolloin ei tullut yhtäkään oksennusta. Ruokaakin saatiin menemään jonkin verran ja paino pysyi ennallaan, ei tippunut enempää.

Tänään perjantaina piti olla rutiinikäynti poliklinikalla, katedrin letkujen huuhteluineen. Jo edeltävä yö oli pojalla rauhaton. Oli hereillä vähän väliä. Lämmitettiin lämpötyynyä kylkeen, poika vaihtoi asentoa hakien kipuun lievitystä. Otettiin morfiinia ja panadolia. Aamulla taksikyyti polille toi kovan kivun kylkeen. Tärinä ja tien montut nostivat kipuilua. Polille päästyämme pyysimme heti lämpötyynyä ja sitä odotellessa tuli koko aamupala ylös. Poika ohjattiin petiin odottamaan lääkäriä ja sai peiton ylleen, koska tärisi kovasti. Lääkäri tuli ja katsoi poikaa, joka kyynelsilmin makasi petillään ja passitti meidät osastolle.

Pojalla on ollut myös eilen ja tänään ongelmaa saada pissaa tulemaan.

Nyt sitten osastolla odotamme, mitä keksivät ja miten kauan tällä reissulla menee.

Viikkoon mahtui meillä tosiaan mukavia hetkiä. Poika nautti siitä, että pääsi kahlailemaan järveen. Muisteli aikaisempia uimisiaan ja vesipetona olemisiaan. Miten Thaimaassa veljensä kanssa päästeli vesiliukumäestä. Katedrin vuoksi poika ei voi nyt uida. Jäätelö torilla maistui hyvälle, vaikka ei koko annosta jaksanutkaan syödä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! Se julkaistaan, kun olen sen tarkistanut.

Suositut tekstit