Huomenna taas tankkaukseen

Kotisairaala kävi ottamassa verikokeet ja tuli kutsu lähteä hakemaan huomenissa trombosyytteja. Hampaiden harjaus on alhaisten granujen vuoksi jälleen kielletty.

Miten sitä luulikin, että viimeviikkoisesta sytostaattisatsista on jälleen toivuttu. Kasvutekijä lopetettiin sittenkin liian pian, viisi päivää pistoksia ei näköjään enää riitä, vaan olisi pitänyt olla täysi viikko. Huomenna sitten käväistään osastolla hakemassa trombot. Hemoglobiinikin laskee vauhdilla. Oli jälleen sadan pinnassa, vaikka alkuviikosta oli vielä lähellä 120. Onneksi pahoinvointi on nyt tältä erää taas voitettu ja ruokaa ja juomista menee riittävästi.

Silloin kun lapsella on vakava sairaus, aamulla ei tiedä koskaan, mitä illalla on. Tilanteet muuttuvat tosi nopeasti. Pelkään sitä päivää, kun illalla meillä on lapsi, jonka hoidot on lopetettu. 

Kynttilälyhdyt valaisevat meidän iltaamme. Olen sytyttänyt 12 lyhtyä, jotka loistavat ulkona samalla kun katselemme Vain Elämää- maratoonia telkkarista. On yritettävä elää hetkessä. Tässä me kaikki olemme ja kynttilät loistavat pimeässä illassa. Kaikki on hyvin - nyt.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa siltä, että olet tainnut tuon hetkessä elämisen taidon jo täysin oppia. Hyvää viikonloppua sinulle ja mahdollisimman mukavaa tulevaa viikkoa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Se julkaistaan, kun olen sen tarkistanut.

Suositut tekstit